Impressionants imatges del cicló ‘Kyarr’ que ja és el més potent de la història al Mar Aràbic

Es tracta d’un potent cicló tropical de categoria 5 amb vents sostinguts superiors als 250 km/h, que amenaçarà les regions del sud d’Aràbia Saudí els següents dies
Imatge de satèl·lit del cicló tropical 'Kyarr' amb categoria 5 | Aqua/MODIS

El cicló tropical ‘Kyarr’ es troba ara mateixa dins del Mar Aràbic, entre l'Índia i Aràbia Saudita. Té categoria 5, ha arribat a un mínim de 923 hPa, ràfegues màximes de vents superiors als 250 km/h i, segons els experts, ja és el cicló tropical més potent des del ‘Gonu’ el 2007, que fins ara era l’únic cicló tropical de la història amb categoria 5 sobre el Mar Aràbic.

A continuació, vos mostrem les imàtgens d’este cicló tan fotogènic:

Imatge de satèl.lit del 'Kyarr' | TormTracker India

Recomanacions a la població

S'ha aconsellat als residents de la costa est que prenguen les precaucions necessàries i presten atenció a les diferents alertes meteorològiques emeses pels servicis de meteorologia del país.

Cap a on es dirigix?

Si no canvia el rumb, s'espera que el cicló ‘Kyarr’ es dirigisca cap a la Península Aràbiga a finals d'esta setmanaimpacta en les regions d'Oman i del Iemen. Mentrestant, la Direcció General de Meteorologia d'Oman ha emés un avís sobre onades de més de 5 metres en els pròxims dies.

Trajectòria per als pròximes dies del cicló tropical 'Kyarr' | JTWC

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estiuet per a Tots Sants en una setmana sense pluges a la vista" "Traslladen un far en Dinamarca per a salvar-lo del canvi climàtic"