A les portes d’un altre cap de setmana de calor i temps estiuenc

Les altes temperatures ens acompanyaran els pròxims dies amb ambient d’estiu. El cel es mantindrà sense grans canvis, amb un temps que es presentarà tranquil

Sortida sol a València
El cel seguirà solejat amb alguns núvols alts i prims | @Photonart_

L’anticicló que s’ha instaurat sobre la península i que només permet l’arribada d’alguns fronts poc actius al cantàbric, en el territori valencià està fent que el temps es mantinga solejat i molt estable. De fet, este temps tranquil encara seguirà els pròxims dies, amb l’arribada d’una massa d’aire més càlida que farà pujar els termòmetres.

Després de la ràpida refrescada que hi ha hagut entre el dimecres i el dijous, la temperatura tornarà a pujar, i ho farà especialment este divendres, que serà quan notarem l’ascens tèrmic més marcat amb unes temperatures que seran les més altes dels pròxims tres dies.

La previsió és que divendres els termòmetres queden de manera generalitzada entre els 26º i 31º, amb alguns 32º fins i tot en València i àrees properes. De cara el dissabte i el diumenge, la temperatura serà una miqueta més baixa, 1º o 2º respecte al divendres, però a pesar de tot, la calor serà moderada per a l’època de l’any, convidant, fins i tot, a anar a la platja.

Temperatures màximes previstes per aquest divendres
Temperatures màximes previstes per a este divendres | aemet

 

Temps estable i amb pocs canvis

Els dies es presentaran solejats, tant este divendres com la resta del cap de setmana. Esta harmonia tan sols serà trencada per l’arribada d’alguns núvols alts i prims, que deixaran el cel puntualment enteranyinat com este dijous.

D’esta manera, tenim per davant un cap de setmana de bonança i temps ideal per a disfrutar de l’aire lliure, sense pluges a la vista. Això sí, als matins la temperatura mínima serà baixa en comparació amb el migdia, on l’ambient serà bàsicament estiuenc. Caldrà abrigar-se amb alguna capa fina al matí, però de ben segur que al migdia ens sobrarà.

Mapa de la previsió per a este divendres
Mapa de la previsió per a este divendres | AEMET

 

Sense canvis a la vista

La setmana que ve encara queda lluny, però de moment els mapes meteorològics no indiquen grans canvis. D’esta manera seguirà el temps solejat, en general, això sí, amb alguns matisos, i unes temperatures que de moment també estaran per damunt de la mitjana climàtica.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari