EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Algun arruixó de nit en la costa però diumenge molt més tranquil

A pesar de la presència d’alguns núvols alts, la jornada estarà dominada pel sol, excepte en punts de l’interior, amb algunes pluges
El sol tornarà a dominar este diumenge però amb algunes excepcions | Xavi Cabo

 

La matinada de diumenge encara pot caure algun aiguat en punts de la costa, sobretot entre la de València i Alacant, però la resta de la jornada el temps millorarà clarament amb un sol que quedarà entelat per núvols prims durant el matí i el migdia. Únicament en l’interior de Castelló és on s’espera que el cel no acabe de estar net, encara amb alguns núvols més.

 

De cara a la vesprada, sobretot en el nord però també de forma aïllada en àrees de muntanya de la resta del territori podran aparéixer alguns arruixons i anar acompanyats de tempestes. Les quantitats de precipitació no seran molt abundants, tot i que localment es poden superar els 10 o 15 l/m².

 

Mapa de previsió per aquest diumenge | Aemet

 

Els termòmetres continuen igual

Les temperatures màximes quedaran novament per baix dels 30º en tot el territori valencià, la màxima en la capital serà de 26º. En general, seran similars a les de dissabte, a tot estirar poden pujar o baixar 1º en els dos extrems del territori.

 

Quant a les mínimes, en general, seguirem parlant de temperatures inferiors als 20º i, per tant, de nits més fresques que deixen intuir que estem ja en setembre també en el litoral de València i d’Alacant.

 

Les temperatures remuntaran la setmana que ve | Xavi Cabo

 

Més calor amb un temps similar este inici de setmana

Inici de setmana amb pujada del termòmetre i temps més insegur només en el nord. El dilluns s’espera que la jornada siga més calorosa i amb alguns núvols prims afectant bona part del territori. Per efecte de la calor, de cara a la vesprada, seràn probables alguns ruixats en l’interior de Castelló i que estos es desplacen també en direcció est, afectant alguns punts de la costa nord. Dilluns es podran superar de nou els 30º amb mínimes que també podran quedar al voltant dels 20º en molts punts, tant del litoral com del prelitoral.

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!