Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Comunitat Valenciana està en avís per pluges i tempestes durant tot el cap de setmana

Juny comença amb precipitacions fortes i temperatures gens estiuenques
Leer en español

 

El cap de setmana i el mes de juny comencen a la Comunitat Valenciana este divendres amb cels poc nuvolosos a la Comunitat Valenciana, encara que a partir de la vesprada podrien començar els ruixats a l'interior. Ja el dissabte s'esperà un dia nuvolós, amb cels coberts i una alta probabilitat de ruixats durant tot el dia, tant pel matí com per la vesprada. Les precipitacions podrien anar acompanyades de tempesta amb tronades.

 

Pel que fa al diumenge, els cels començarien a clarejar, però l'avís groc per precipitacions acumulades en una hora de fins a 30 l/m2 està actiu encara a les tres províncies fins a les 20 hores del diumenge. 

Temperatures gens estiuenques

Encara que el mes de juny sol estar relacionat ja amb el començament de la temporada estiuenca, esta no arriba encara degut a la suavitat de les temperatures, a més del temps inestable que estem vivint.

 

 

 

 

Durant este divendres els termòmetres no passaran dels 25 graus a les tres capitals de província, segons la informació d'AEMET. El dissabte, les mínimes arribaran als 17 mentre que les màximes no superaran els 24, amb vents fluixos de Llevant. I diumenge, encara que pujaran un poquet les màximes, els registres seran molt pareguts.

 

Mapa per a este dissabte | AEMET

 

AEMET alerta de les pluges i tempestes

«Demà cel entre nuvolós i cobert amb ruixats, més freqüents a partir de la vesprada i en la meitat sud. Els ruixats podran ser localment forts i amb tempesta, sobretot a l'interior de València i Alacant. Avís groc activat». És el missatge llançat este matí per l'Agència Estatal de Meteorologia de cara a un cap de setmana on no podrà començar a gaudir-se de les bondats de l'estiu.

De fet, el Centre de Coordinació d'Emergències ha emés un butlletí informatiu per risc de pluges i tempestes nivell groc a partir de dissabte a les províncies de València i Alacant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris