València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Les llevaneus treballen en les carreteres de l'interior de la província de Castelló

Emergència ha establit Preemergència per risc de plaques de gel en les carreteres de l'interior del Baix Maestrat i Els Ports
Les llevaneus treballen en les carreteres de l'interior de la província de Castelló | SIAB

 

El Consorci Provincial de Bombers ha activat tres màquines llevaneu per a actuar en les carreteres de la província de Castelló més afectades per la neu caiguda aquest dimarts, especialment en la zona de Torremiró i la Tinença de Benifassà, a la comarca del Baix Maestrat.

    

D'altra banda, segons informa el 112 GVA en el seu compte de Twitter, Emergència ha establit Preemergència per risc de plaques de gel en les carreteres de l'interior del Baix Maestrat i Els Ports.

 

Les llevaneus treballen en les carreteres de l'interior de la província de Castelló | SIAB

 

Les llevaneus estan netejant la calçada i escampant sal en alguns trams de carreteres, especialment entre Torremiró i Fredes, mentre que també s'està treballant en localitats com Castellfort i Vallibona.

 

Alerta taronja per forts vents a la Comunitat

 

D'altra banda, la Comunitat Valenciana està aquest dimecres en alerta taronja per vent de l'oest i nord-oest que bufarà molt fort amb ratxes de fins a 90 a 110 quilòmetres per hora, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia.

  

A més, a Castelló el cel estarà entre nuvolós i molt nuvolós amb precipitacions i la cota de neu se situarà entre 1.000 i 1.200 metres.             

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!