Oratge hivernal: sol, fred i alguns núvols este dijous

Este dijous, 6 de gener, es mantindran les temperatures normals per a l’època amb sol per tot el territori però més núvols baixos en el sud de la costa sense pluges
Les temperatures típiques per a l'època continuaran de cara a este dijous | Arxiu

Les temperatures típiques per a l’època, que han arribat per fi en estes últimes hores després de dies amb ambient primaveral, continuaran de cara a este dijous, 6 de febrer, amb molt de fred de nit i a primera hora i màximes fresques. El sol dominarà, però arribaran més núvols pel sud de València i Alacant, però no es veuen ni pluges ni gelades a la vista. 

Fred normal per a l’època

Pel que fa a les temperatures, a primera hora tocarà abrigar-se un dia més, ja que es repetiran algunes gelades dèbils en punts de l’interior, mentres que en  gran part del territori estarà clarament per davall dels 10º. La majoria de mínimes se situaran entre els 0º i 5º, mentres que en la costa hi haurà entre 4º i 9º.

Si ens fixem en les màximes, es mantindran idèntiques a les del dimecres amb la majoria de valors entre 13º i 18º en la costa i prelitoral i de 9º a 14º en la resta del territori. Un ambient molt típic d’un dia anticiclònic d’hivern, lluny dels més de 20º de jornades anteriors.

Més núvols en el sud

Pel que fa a l’estat del cel, seguirà la calma absoluta amb molt de sol en conjunt, inclús amb dia radiant en la majoria de comarques. Però hi haurà algunes excepcions, especialment en les terres d’Alacant i sud de València, a on els núvols baixos deixaran un cel variable sense pluja, sobretot pel matí. També hi haurà algunes boires matinals en punts de l’interior. A demés, hi haurà bandes de núvols alts i prims inofensius en general.

Mapa de previsió per a este dijous | AEMET

Cap de setmana tranquil

Pareixx que els temporals i les gelades seguiran ben lluny de casa nostra de cara als pròxims dies, garantint un cap de setmana molt plàcid i d'oratge  tranquil, si bé entre divendres i dissabte els intervals de núvols es faran més freqüents per tot el territori sense més conseqüències. Temperatures paregudes o pujant un poc el cap de setmana, amb la previsió que els dies següents puguen pujar clarament de nou.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Canvi brusc d'oratge: adéu a la calor este dimecres" "Últim dia de calor atípica este dimarts a l’espera de la refrescada"