Anuncien un tiquet amb viatges il·limitats per a Falles, Fogueres i la Magadalena

El preu serà de set euros
Nit del Foc | Love Valencia

El president de la Generalitat de València, Ximo Puig, ha anunciat este dimecres 5 de febrer un tiquet específic de transport que permetrà viatges il·limitats durant els 7 dies de les setmanes grans de les Falles en València, Fogueres en Alacant i la Magdalena en Castelló, amb un preu de 7 euros.

L'Autoritat de Transport Metropolità de Valencià traurà en març el 'Bonofalles' amb viatges il·limitats durant la setmana fallera en Metrovalencia, l'EMT i Metrobús. De la mateixa manera ho farà durant les festes d'Alacant i Castelló. La finalitat d'esta iniciativa és facilitar una mobilitat sostenible durant estos dies.

A demés, des de la Generalitat han explicat que serà necessari com a requisit en les noves licitacions del transport interurbà que les connexions arriben a tots els pobles de l'interior amb l'objectiu de combatre la despoblació i treballar en una «nova concepció de la mobilitat» en el territori valencià. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El col·legi Pius XII convoca el XI concurs literari 'València, ciutat policíaca'" "Coneix els guanyadors de la quarta edició del festival 'Mostra't Gandia'"