L'oratge no es mou ni una coma per a este dimarts

El fred seguirà sent intens de nit i a primeres hores, mentres que de dia tindrem més bonança. Sol en general amb alguns núvols prims inofensius i vent al sud
Mapa de previsió per a este dimarts | Aemet

L'oratge continua en la monotonia de l’anticicló este dimarts, 14 de gener, amb temperatures que seran fredes i de ple hivern de nit i a primeres hores del matí, migdia de bonança en general i sol que dominarà en conjunt amb el permís del pas d’algunes bandes de núvols alts i prims inofensius. No es veuen canvis a la vista fins al cap de setmana. 

Sol sense excepcions i vent al sud

Quant a l’estat del cel, el sol serà el clar protagonista de la jornada, si bé a primera hora hi haurà alguns núvols baixos entre la costa de València i la de Castelló i alguna boira en l’interior. També creuaran algunes bandes de núvols alts i prims inofensius. Tot i això, serà poca cosa, ja que l’ambient solejat estarà present en totes les comarques. 

El vent bufarà de l’oest o sud-oest de forma lleugera o moderada en Alacant i també al sud de València, que es podria reforçar un poc a última hora, però no comportarà més conseqüències.  

Temperatures sense canvis

Si hem d'eixir de nit i a primeres hores del matí al carrer, abriguem-nos bé, ja que el fred continuarà sent molt viu i de ple hivern amb la majoria de valors nocturns entre -1º i 4º, més baixos en zones interiors. Per tant, les gelades continuaran apareixent en molts llocs, inclús en llocs pròxims a la costa.

En canvi, de dia els termòmetres tornaran a pujar i tindrem més bonança, si bé continuarà l’ambient hivernal, especialment fora de les hores centrals de la jornada. La majoria de màximes se situaran entre els 12º i 17º. 

Cap canvi fins al cap de setmana

De cara a les pròximes jornades, continuarem amb el mateix patró de temps, caracteritzat pel sol, alguns núvols prims i boires matinals, fred de cru hivern de nit i de matí i més bonança al migdia. Tot i això, de cara al cap de setmana ja arribarien canvis en forma de més fred, núvols i algunes precipitacions. Una situació que haurem de seguir amb molta atenció.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Setmana dels Barbuts: fred i oratge monòton però amb canvis a finals de setmana" "Diumenge sense grans canvis amb fred, sol i algunes boires"