L'anticicló encara s'allargarà fins a finals de setmana

L'ambient solejat i la bonança de dia es mantindran fins dijous. A partir de divendres podria arribar un canvi de temps que comportaria ventades, alguns arruixons i una baixada de les temperatures diürnes
El sol dominarà la situació meteorològica durant gran part de la setmana | València Diari

Després d'una jornada de Reis molt tranquil·la i només amb alguns núvols baixos matinals que van afectar al sud de València, esta setmana els núvols desapareixeran i no tornaran a aparéixer fins a finals de setmana. L'anticicló serà l'amo i senyor de la situació meteorològica una setmana més.

L'única novetat arribarà a finals de la setmana, quan podrien arribar canvis més significatius amb alguns arruixons febles i un ambient molt més fred, sobretot a partir de dijous.

Dimarts

Este dimarts 7, l'oratge seguirà molt tranquil, només tindrem alguns núvols baixos en l'interior de València, però que ràpidament es desfaran amb el pas de les hores. El sol dominarà en tot el territori valencià i les temperatures es mantindran molt paregudes a les d'estes últimes jornades. 

Les temperatures diürnes tornaran a arribar els 16ºC en zones litorals i, en canvi, en l'interior quedaran una altra volta entre els 12 i els 14ºC. A pesar d'açò, este ambient de bonança diürna contrastarà amb unes nits que seguiran sent gelades amb glaçades tímides en l'interior. Els valors en la costa localment quedaran per davall dels 5ºC.

Previsió de símbols per a este dimarts | Aemet

Dimecres

Este dimecres dia 8, seguirà dominant el sol en tot el territori valencià durant bona part del dia. Com a xicoteta novetat, al llarg de la vesprada podrien arribar alguns núvols baixos per Castelló, però no implicaran més conseqüències.

Les temperatures diürnes pujaran lleugerament i es podrien arrimar als 18ºC en la zona central de València. En Castelló i Alacant, les temperatures es mantindran sense canvis significatius.

Xicotets canvis a finals de setmana

Dijous serà un dia d'impàs, amb sol i encara dominat per la presència de l'anticicló. Tot i això, este anticicló deixarà pas a un front atlàntic que ve del nord de cara a divendres i que comportarà un descens important de la temperatura, ventades fortes, especialment en Castelló, i potser alguns arruixons cap a Alacant, encara que és prompte per precisar-ho, però caldrà seguir-ho. En qualsevol cas, serà un canvi transitori, ja que l'anticicló pareix que es tornaria a imposar de cara al cap de setmana.

Precipitació acumulada al llarg de la vesprada del pròxim divendres | Tiempo.com

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els Reis ens portaran un augment de la nuvolositat" "Els Reis no ens regalaran cap canvi d'oratge"