Diumenge sense grans canvis amb fred, sol i algunes boires

L'oratge es mantindrà molt calmat amb temperatures que seran hivernals i poden baixar un poc. Les gelades seran molt extenses en l’interior
Mapa de previsió per a este diumenge | AEMET

 

L'oratge d’este diumenge, 12 de gener, no experimentarà pràcticament canvis, si bé les temperatures baixaran encara un poc més amb un fred hivernal que s’accentuarà. Les nits seran especialment fredes, mentres que el sol dominarà en general amb boires que tornaran a formar-se en punts de l’interior.

 

Calma absoluta en tot el territori valencià

Quant a l’estat del cel, no hi haurà pràcticament ni un núvol amb sol que dominarà en conjunt i nits de cel ras. A pesar de tot, hi haurà alguns núvols en la costa d’Alacant i apareixeran algunes boires matinals en l’interior i, fins i tot, amb gel en alguns casos. Molt de compte, si hem d’agafar el cotxe en estes àrees.

 

Fred encara més marcat

Si ens fixem en les temperatures, baixaran un poc més este diumenge en tot el territori valencià, amb ambient fred de ple hivern que serà especialment intens de nit, amb moltes mínimes entre els -3º i 2º. Gelades molt extenses en l’interior i zones del prelitoral, mentres que en la costa també es baixarà dels 5º en molts casos.

 

Durant el dia, els termòmetres se situaran entre els 8º i 13º moltes màximes, encara que puntualment es poden arribar als 14º o els 15º. Un ambient típicament hivernal amb valors normals per a l’època. Per tant, no oblideu els abrics, guants i bufandes si hem d'eixir de nit al carrer.

 

Anticicló per dies

De cara a la pròxima setmana, l’anticicló continuarà amb nosaltres amb sol, boires i sense pluja, si bé les temperatures poden remuntar lleugerament. Potser de cara al proper cap de setmana arriben canvis en forma de nous arruixons i nova baixada de les temperatures, però este extrem encara queda lluny.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!