El vent de nord-oest se'n va i torna la tranquil·litat este diumenge

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'

El cel es mantindrà tranquil amb alguns núvols prims per la vesprada. | Arxiu

Després d'uns dies molt ventosos, especialment este passat matí de dissabte en Castelló, este diumenge tornarà la tranquil·litat per tot el territori. El dia començarà amb un cel radiant i un ambient més fred que dies enrere, però sense excessos. Durant el dia, amb més sol i menys vent, la sensació serà de més calma i les temperatures també pujaran més. A últimes hores del dia, arribaran alguns núvols, però no ens portaran cap classe de conseqüència.

Diumenge plàcid per totes les zones

A primeres hores, l'ambient serà més fred. En l'interior del territori es tornarà a baixar dels 5ºC i en la costa, els valors també quedaran per baix dels 10ºC. Malgrat tot, este fred matinal durarà poc. Amb la disminució del vent, la temperatura pujarà ràpidament amb el pas de les hores i pel migdia, molts valors superaran els 20ºC altra volta. En alguns casos, en el centre de València, es podrien conseguir els 22 o 23ºC.

Previsió de símbols per a este pròxim diumenge 8 de març | Aemet

Quant a l'estat del cel, no tindrem cap classe de novetat, seguirà el cel radiant durant pràcticament tota la jornada. A últimes hores del dia arribaran núvols alts per la vesprada, però no faran res més que cobrir el cel transitòriament. L'ambient radiant es mantindrà de cara a dilluns també.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tiempo: Se mantiene la alerta por fuerte viento el sábado, pero clara mejora después" "La neu ha arribat este matí en algunes zones del territori valencià"