Mor ofegada una jove de 20 anys durant un concurs de menjar hot dogs


Rebre les notícies de València Diari

 

Els concursos de menjar són habituals per tots els Estats Units i més enllà de les fortes indigestions que produeixen, este tipus de concursos on gana la persona que més menja poden arribar a ser mortals, ja que l’ennuegada és un dels perills més comuns.

Madelyn Nicpon, estudiant de 20 anys la Universitat Tufts de Massachusetts, va morir el passat cap de setmana mentre participava en el concurs benèfic per a recaptar fons de menjadors de gossets calents ‘hot dogs’.
La jove es trobava en ple concurs quan de sobte va començar a asfixiar-se amb un tros de menjar i va caure inconscient al sòl. Immediatament se li va traslladar a l’hospital de Boston, però els metges no van poder fer res per salvar la seua vida i va morir un dia més tard, segons afirma The Independent.

En un comunicat realitzat per la universitat on estudiava la jove, van lamentar la trista pèrdua d’una de les seues alumnes i van enaltir el seu compromís i activitat al campus: “Davant esta dolorosa pèrdua, el nostre cor està amb la família i els amics de Madie”.

Dies després de la defunció, milers d’estudiants i companys de Madie van assistir a un homenatge on van portar veles en el seu honor.

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies