València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Loteria Nacional deixa el segon premi a Sollana

Imatge de l'administració número 1 de Sollana | Google Maps

 

El sorteig de la Loteria Nacional d'aquest dissabte 30 de març ha deixat un premi a Sollana, a la Ribera Baixa. La sort ha canviat de comarca i esta vegada li ha tocat a la comarca de la Ribera Baixa. Al municipi de Sollana s'ha venut el segon premi de la Loteria Nacional, dotat amb 120.000€ la sèrie. 

El segon premi ha caigut repartit i ha tocat a més poblacions espanyoles: a dos administracions d'Algesires, Cadís i a Madrid en uns bitllets comprats pel sistema de venda per internet. 

El guanyador o guanyadora del premi va comprar el bitllet afortunat al punt de venda que es troba a l'estanc del poble riberenc, al carrer Ausiàs March 1. 

 

La Loteria Nacional deixa 15 milions a Aldaia

La Loteria Nacional del passat dissabte que celebrava el seu Sorteig Extraordinari del Dia del Pare, va repartir milions d'euros de premi a la Comunitat Valenciana, en concret a la localitat d'Aldaia, a l'Horta.

 

Aquest primer premi especial, de 130.000 euros per dècim (1.300.000 euros a la sèrie), ha tocat amb el número 86.445, venut íntegrament a Aldaia. Els afortunats i afortunades van adquirir els seus bitllets premiats a l'administració situada en el carrer Iglesia, número 68 de la localitat.

 

A més a més, el sorteig tenia un premi especial al dècim de 15 milions d'euros, que ha tocat en la Fracció 1 de la Sèrie 4 del 86.445. Aquest premi també va ser repartit per l'administració d'Aldaia.

 

El segon premi d'aquest Sorteig Extraordinari del Dia del Pare de la Loteria Nacional, de 250.000 euros a la sèrie, ha tocat amb el número 96.843. Aquest número premiat ha sigut venut a Jódar (Jaén), a Badalona i a Saragossa.

 

Pel que fa als reintegraments del sorteig, han sigut l'1, el 4 i el 5.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!