L’anunci de Susanna Griso que ha sigut molt aplaudit

Compartir:

 

La presentadora Susanna Griso ha sorprés de bona manera als seus seguidors en les xarxes socials confessant un secret molt emotiu, que no ha passat desapercebut. La cara més coneguda d”Espejo Público’ ha anunciat de forma inesperada que ha ampliat la família, tot i que no estem parlant ni d’una adopció ni tampoc d’un nou embaràs, sinó d’un «fillol».

 

La germana de Susanna Griso ha acollit a un xiquet immigrant

En una entrevista en la revista ‘Hola’, la periodista ha explicat que es tracta d’un xiquet immigrant. La seua germana, Marta, va saber que el jove es voria obligat a abandonar un centre de menors i que va voler que passara a formar part de la seua família. «Marta em va cridar per telèfon per a dir-me que hi havia un xiquet africà a punt d’abandonar un centre de menors i que es quedava al carrer. Ara forma part de la nostra família», ha relatat Griso. 

 

 

En este sentit, la presentadora ha especificat que el xiquet viu amb la seua germana, però que els caps de setmana està amb ella. «Li estic pagant els estudis. És un xiquet fantàstic, amb moltes ganes d’estudiar i treballar», ha destacat. 

 

«No és exactament una adopció»

Segons Susanna Griso, l’acollida ha sigut, per a ella, una experiència molt enriquidora, que recomana a tot el món. «No és exactament una adopció», ha aclarit, però ha explicat que el jove els està donant «moltes alegries». «En un moment en el que es parla tant dels MENA, jo dic que este és un menor molt ben acompanyat. Perquè ens té a tota la família», ha assegurat la periodista.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades