El curiós detall d'Albert Rivera amb Malú durant el debat electoral

Els cinc candidats van fer gala ahir de la seua bona planta i van voler passar tots pel servici de perruqueria i estilisme, tot i que Rivera va portar a la perruquera de la seua parella
Els cinc candidats a la Moncloa durant el debat electoral | València Diari

La nit del dilluns, s’emetia el debat presidencial televisat amb 5 candidats principals per a presidir el govern espanyol: Pablo Casado, Santiago Abascal, Pedro Sánchez, Albert Rivera i Pablo Iglesias. Cada un dels candidats, abans d'eixir en directe, havien de lluir amb molt bona cara i radiants davant d'esta cita transcendental amb l’audiència, de manera que, quan van arribar, van passar per l’equip de perruqueria i maquillatge del set però cada un d’ells ho va fer amb les seues particularitats.

Albert Rivera porta la perruquera de Malú

El primer en arribar, Santiago Abascal, no va requerir el servici de perruqueria, ja que duia la barba i els cabells acabats de tallar, però sí que es va deixar maquillar i se li va posar col·liri en els seus ulls perquè els tenia irritats.

Per la seua banda, Pablo Iglesias, portava la barba recentment retallada i menys espessa de l'habitual, però es va deixar pentinar la seua habitual cua i va demanar que li feren natural i sense res de laca. La sorpresa va ser quan va arribar el torn d’Albert Rivera, que no es va deixar tocar per l’equip de perruqueria, sinó que portava a la seua pròpia estilista, la coneguda Soledad Rebollar, que és molt famosa en el món de les celebritats i, a més, és la perruquera i maquilladora de Malú, parella del polític.

 

Soledad Rebollar és una experta perruquera i estilista que treballa per a molts artistes i models | Twitter

Pablo Casado tampoc es va deixar tocar la barba ni el monyo, però sí que es va deixar maquillar; l’últim en arribar, Pedro Sánchez, es va deixar arreglar el cabell, pentinant-lo amb un poc de laca per a fixar-lo a la perfecció i després li van aplicar el maquillatge de rigor per a ocultar les xicotetes imperfeccions que poguera captar la càmera.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ix a la llum la relació d'Elionor amb sa germana, la infanta Sofia" "El detall de l'última fotografia de Rosalía en el que tot el món s'ha fixat"