Albert Rivera podria haver confirmat l'embaràs de Malú en directe

El líder de Ciutadans parla dels seus fills, en plural, però només té una xiqueta
Albert Rivera durant el debat electoral instans previs de la possible confessió  | ACN

El debat electoral sempre és notícia per les propostes que fan els candidats, les baralles dialèctiques o fins i tot pels erros que poden cometre. A pesar d'això, este últim debat està marcat per una possible confessió íntima del líder Ciutadans, Albert Rivera.

  

Ja fa molts mesos que la vida privada d'Albert Rivera està en boca de tots, primer per la seua relació amb Malú, després per una suposada separació i, finalment, per un possible embaràs de la cantant. Recentment van sorgir molts rumors sobre un bebé en camí per culpa de què a la cantant li van 'hackejar' el mòbil.

Els 'fills' d'Albert Rivera

Ahir, una frase de Rivera en el debat electoral, previ a les eleccions del pròxim diumenge, va tornar a portar el tema a l'actualitat. «Diuen que els espanyols no podem, però jo crec que sí que es pot. És el que em van ensenyar mos pares i és el que li vull ensenyar als meus fills», va dir tornant a avivar la sospita. Cal recordar que Albert Rivera té una filla fruit d'una relació anterior, per tant, només en té una, en singular, no en plural. Ell mateix va dir fills en plural mentres se li escapava un somriure. Podria ser tan sols una manera de parlar, o potser el subconscient ha defraudat al polític de Ciutadans

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!