Absolts els set acusats del crim de Polop

L'alcalde va ser assassinat en l'any 2007
El crim es va cometre en 2007 | EFE

El jurat popular ha absolt als set acusats del crim d'Alejandro Ponsoda, l'alcalde de la localitat de Polop, en la Marina Baixa (Alacant), que va morir després de què li pegaren tirs la nit del 19 d'octubre de l'any 2007. La magistrada i presidenta del tribunal del jurat ha dictat en la sala la sentència amb l'absolució dels acusats.

Els acusats eren el successor de Ponsoda, Juan Cano; l'empresari Salvador Ros; els responsables del club Mesalina, Pedro Hermosilla i Ariel Gatto; i els que eren considerats els presumptes autors materials del crim, Raúl Montero Trevejo, Robert Franek i Radim Rakowsk. 

Els quatre inductors feien front a una petició de 25 anys de presó per assassinat amb preu, en concurs amb atemptat contra l'autoritat, i a 27 anys de presó els tres acusats de ser autors materials de l'assassinat, ja que sumaven el delicte de tinença il·lícita d'armes, del que també han quedat absolts. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confisquen 800 quilos de peix en condicions irregulars de comerços i bars en Torrevieja" "Talls de trànsit per a esta setmana en Alacant"