El crim de l'alcalde de Polop tindrà la seua sèrie de televisió

La productora valenciana 'Voramar Films' ha gravat durant tres setmanes el juí del procediment del jurat popular
L'exregidor Juan Cano, durant una declaració en el juí | EFE

L'enigmàtic crim en 2007 de l'alcalde popular de Polop, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), Alejandro Ponsoda i el seu juí, que demà entra en el seu tram final amb la deliberació secreta del jurat, protagonitzen la filmació d'una sèrie documental de quatre episodis per a plataformes de televisió.

La productora valenciana 'Voramar Films' ha gravat durant tres setmanes el juí del procediment del jurat popular que se seguix en l'Audiència Provincial d'Alacant per a aclarir si l'assassinat de Ponsoda va ser encarregat pel seu número dos en l'Ajuntament, regidor d'Urbanisme i posterior successor, el també polític del PP Juan Cano, en un dels reservats d'un conegut club 'el Mesalina'.

Al costat de Cano, estan l'amo del prostíbul, Pedro Hermosilla; el seu gerent, Ariel Gatto, l'empresari local Salvador Ros, i els tres suposats sicaris, Raúl Montero i els txecs Radim Rakowski i Robert Franek, els qui s'enfronten a entre 25 i 27 anys de presó cadascun per un assassinat que va poder costar 50.000 euros i que va estar motivat, segons creu la fiscalia, per un sentiment d'odi cap a Ponsoda.

El director de la sèrie documental és José Ángel Montiel, que en el passat ha treballat per a National Geographic i Discovery Channel, entre altres mitjans, i qui intenta relatar l'ocorregut amb una perspectiva cinematogràfica. 

Tres professionals de la productora porten tres mesos de treball preparatori i encara preveuen entre cinc i sis més per a conseguir quatre episodis d'una hora de duració on relatar l'ocorregut i explicar el context històric en el què es va produir. L'objectiu és la futura emissió a través d'alguna de les conegudes plataformes de TV per cable que arriben a les cases, encara que encara és ràpid per a saber quina. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Telecinco anuncia un canvi radical en 'Sálvame'" "La reacció de Chirstofer, de 'La isla de las Tentaciones', després de rebre esta visita"