La concursant de 'La isla de las tentaciones' que li va traure els colors a Jordi Cruz

El xef Jordi Cruz va confessar que li resultava molt familiar la seua cara

Els concursants del nou reality de Telecinco, 'La isa de las tentaciones', no només estan protagonitzant les notícies de la premsa rosa pel que passa en l'illa, sinó que també el seu passat està destapant secrets ocults o aspectes de les seues vides que estaven pasant desapercebuts i ara ixen tots a la llum.

 

Una d'elles és Andreína Veliz, una veneçolana que ha entrat amb ganes en el programa, sobretot, de conquistar a Ismael, parella d'Andrea. Andreína és periodista i no és la primera volta que participa en un programa de televisió en Espanya, ja que va intentar concursar en 'Masterchef 4'. Encara que en eixe programa no va conseguir tindre tant de protagonisme, una escena seua va donar que parlar durant setmanes.

 

 

Jordi Cruz li va dir que li sonava la cara d'Andreína

Jordi Cruz, un dels xefs que fan de jurat en el programa de la 1, li va confessar que la seua cara li resultava molt familiar. En eixe sentit, Andreína li va dir que és periodista i ha treballat en televisió, «però potser et sona la meua cara perquè he sigut portada de la revista Interviú».

 

Jordi Cruz va buscar la portada en el mòbil, sense dubtar-ho ni un segon, i s'ho va confirmar als altres membresd el jurat, concursants i espectadors. Després d'açò, Pepe, l'altre xef del jurat de 'Masterchef', va afirmar: «Quina calor que fa a la cuina, per favor».

 

La concursant va provar sort en TVE | TVE

 

El que està clar és que Andreína ha intentat entrar en la televisió espanyola amb la intenció de quedar-se diferents voltes, encara que, fins el moment, no li havia funcionat massa bé. Potser, després del seu pas per 'La isla de las tentaciones', un programa que no té res a vore amb 'Masterchef', sí que ho conseguisca. De moment, haurà de seguir intentant que Ismael caiga en la seua tentació.

 

També et poden interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!