Jutjat el menor que violà a una xica de 15 anys en els lavabos d'un institut de València

El presumpte agressor ha negat els fets
La menor va ser agredida en febrer de 2018  | cedida

Este dilluns es va celebrar en el Jutjat de Menors número 1 de València el juí per la presumpta violació d'un menor a una adolescent de 15 anys. Estos fets van passar en els banys d'un institut de la capital del Túria el passat febrer de 2018. 

La víctima va identificar al seu agressor com a «el xic que es va colar en els banys del centre educatiu» mentres ella estava dins. L'adolescent va intentar tancar-li la porta, però no ho va conseguir. Segons ha assenyalat el fiscal, el presumpte agressor, aprofitant el canvi de classes, va entrar «amb ànims de satisfer els seus instints libidinosos». Estos fets haurien portat a la víctima a tindre «sentiments de por i indefensió», necessitant tractament psicològic.

L'acusat, que actualment ja té 19 anys, menor d'edat quan es van produir els fets, ho ha negat tot. Ha assegurat que no va tindre cap classe de contacte físic amb l'agredida sexualment i que solament la coneixia de vista, ja que no han sigut mai companys de classe per estudiar en cursos diferents.

La fiscalia ha sol·licitat que el presumpte agressor siga sotmés a «programes de contingut formatiu i d'educació sexual, amb la finalitat d'aprendre a assumir les conseqüències dels seus actes». El Ministeri Fiscal demana per a ell una mesura d'internament en règim tancat de tres anys i un més de llibertat vigilada.

També pots llegir...

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Demanen col·laboració per a aclarir la mort del ciclista de 16 anys en Castelló" "50 quilòmetres de retenció del trànsit en les entrades a València"