Busquen dos implicats més en la violació de la discoteca Indiana en València

Els violadors van arribar a ejacular després de fer torns, fet determinant per a les proves d'ADN
Els amics de la víctima asseguren que van ser quatre els violadors | Zona de clubs

 

Novetats en el cas de la presumpta violació de la discoteca Indiana. Segons pareix, la policia està treballant per a detindre a dos agressors que estaven amb els violadors, este diumenge de matinada, en la cèntrica discoteca de València. Ara per ara, els cossos de seguretat estan revisant les càmeres del local per a mirar d'identificar als possibles violadors.

Tal com ha avançat 'Levante', la Policia Nacional està investigant les càmeres interiors i exteriors del local amb l'objectiu d'identificar a dos xics més que estan implicats en l'agressió sexual de la xica en la discoteca Indiana este diumenge. Segons el cap de seguretat, haurien d'existir gravacions dels moments de la violació però no del fet en si, ja que els banys i els seus accessos no tenen càmeres.

Li van arrancar la roba i van ejacular

Segons va passant el temps, van coneixent-se més detalls de la violació grupal, que alguns ja identifiquen com 'la Manada Valenciana'. Mentrestant, els investigadors especialitzats en agressions sexuals estan mirant les gravacions per a mirar d'identificar més implicats en la violació.

Tal com apunten les últimes informacions, tot va començar cap a les 06.00 de la matinada del diumenge en la discoteca Indiana. La víctima, que té uns 18 anys, anava cap al lavabo quan quatre desconeguts la van interceptar i la van intentar enganyar diguent-li que en el bany d'hòmens «hi ha una amiga teua que diu que entres». En eixe moment, van aprofitar i la van arraconar en el passadís. La xica va intentar resistir-se'n, fent vore que cridava a una amiga per a espantar-los i diguent «deixeu-me» o «no vullc», mentres plorava.

Tot va ser debades, perquè ja van començar a violar-la en el passadís que va cap al bany. Més i tot, segons relata la víctima, mentres tot això passava, va haver gent que passava pel costat, però ningú va fer res per ella. De fet, una altra xica que va vore els fets però no va dir res en eixe moment perquè no va ser conscient de què passava, després va col·laborar com a testimoni i va ajudar a identificar als presumptes violadors

Poc després, la van arrastrar fins als banys d'hòmens, van tancar la porta i li van arrancar la roba interior. I, mentres dos feien guàrdia, els altres dos la van violar dos voltes cada un fins que van ejacular. Este fet últim és molt important, ja que els dos detinguts es faran proves d'ADN per a corroborar si han sigut ells els violadors.

La discoteca no va fer res per la víctima

Després de violar-la, els agressors van deixar a la víctima a soles. En eixe moment, ella va aprofitar per a anar-se'n al bany de dones i refugiar-se. Eren cap a les 07.00 de la matinada i la xica estava en xoc. En eixos moments, una amiga preocupada per quant havia estat tardant va anar a buscar-la i la va trobar en el bany plorosa. Va ser quan l'amiga va avisar a la Policia Nacional, que es va presentar en la discoteca.

Els amics de la víctima indiquen que la discoteca Indiana no va fer res per ajudar-la i que, encara que els van demanar al personal de neteja que no netejaren els banys per a poder facilitar la busca de proves, no els van fer cas i van netejar el lloc dels fets.

Posteriorment, la discoteca ha manifestat públicament la seua solidaritat amb la víctima i ha anunciat que es presentarà com a acusació en el cas. Ara, les investigacions estan centrades en el reconeixement dels altres dos acompanyants dels presumptes violadors i en la identificació completa i sense dubtes dels violadors, que neguen la seua implicació en el cas i al·leguen que ha sigut una confusió entre les poques persones que quedaven en el local a eixes hores.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"2 detinguts per robar 4 voltes en la mateixa casa en Alcalà de Xivert" "Un home patix un infart per córrer per a no perdre el bus en Port de Sagunt"