La Policia no descarta noves detencions per la violació múltiple en la discoteca Indiana de València

Els amics de la víctima asseguren que van ser quatre els violadors i acusen a la discoteca d'ocultar informació
Els amics de la víctima asseguren que van ser quatre els violadors | Zona de clubs

 

La Policia Nacional manté obertes les investigacions sobre l'agressió sexual de la matinada del diumenge a una xica en els banys de la discoteca Indiana de València. Dos jóvens de 22 i 25 anys ja han ingressat en presó per ordre judicial i no es descarta que hi haja nous arrestos.

Una portaveu de la Policia Nacional ha assegurat en declaracions als mitjans, en els actes commemoratius de la festivitat dels Àngels Custodis, patrons del cos, que no hi ha novetats en la investigació, que continua oberta, encara que sí que ha confirmat que no es descarten altres detencions per l'agressió sexual. 

Segons la portaveu policial, els agents van arribar «al cap de pocs minuts» del succeït i es van trobar a la víctima «plorant i espantada», i van detindre a dos jóvens com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual. La víctima es dirigia al bany quan, segons la portaveu, uns xics la «van acorralar» en els banys, a on presumptament va ocórrer l'agressió sexual, per la que va haver de rebre assistència sanitària.

La versió dels amics

Dos amics de la víctima, davant de la versió de l'establiment, han explicat als mitjans en les portes del local que van ser ells els que la van ajudar «en tot moment» quan un membre del grup la va trobar en el corredor amb un dels, posteriorment, arrestats agredint-la sexualment.

Segons la versió d'este amic, ell la va separar, van eixir del local «en xoc» i, una volta més tranquils, van entrar de nou per a explicar al personal de seguretat l'ocorregut. «Ningú de seguretat la va acompanyar», ha afirmat, i ha insistit en què els deien que no els podien ajudar.

El xic ha acusat al local d'«ocultar» molta informació, fins al punt que havien netejat els lavabos quan la Policia va arribar a revisar-los, a pesar de la indicació de què no havien de fer-ho per la necessitat d'arreplegar proves. «Eren quatre, però no cabien en el bany, van entrar dos per a després ficar-se unes altres dos» i la van forçar, ha descrit l'amic.

Una altra amiga de la víctima ha acusat en la mateixa línia a l'establiment de «no fer res». «Nosaltres cridarem a la Policia, nosaltres l'ajudarem i la traguérem, ningú la va auxiliar», ha assegurat, per a afegir que la víctima estava «molt malament, molt nerviosa, plorant moltíssim» i no va ser fins que es va tranquil·litzar i els va relatar el que havia passat quan van poder avisar als agents.

La versió d'Indiana

Des de la discoteca, el gerent, Ricardo Martínez, ha expressat el rebuig de l'establiment davant els fets i ha traslladat «tot el suport i solidaritat a la víctima i la família», de la que ha alabat la seua «enteresa, fortalesa i coratge» perquè, a pesar d'estar en estat de xoc, el seu testimoni va servir per a detindre a dos presumptes autors.

L'empresa reitera que va ser l'empleada de la neteja que controlava els banys qui va detectar el que estava passant i ho va posar en coneixement de l'equip de seguretat uniformat, que va actuar davant la situació, un extrem que neguen els amics. La discoteca ha insistit que es personarà en la causa contra els detinguts com a acusació.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben amb 1 quilo de cocaïna al cirurgià valencià conegut pels seus vídeos sexuals" "El pare que va atacar al fill amb una destral acusat de 'lesions' però no d'homicidi'"