Una baralla entre dos amics per un pot de cervesa acaba a ganivetades en Torrent

La baralla va començar en ple carrer i un dels dos va acabar ple de sang
Imatge d'arxiu d'un agressor amb un ganivet | Arxiu

 

Este divendres de matí, cap a les 10.00 hores, s'ha produït una baralla entre dos xics en Torrent, en la comarca de l'Horta, que ha acabat a ganivetades i, un dels dos implicats, ple de sang. Segons pareix, el motiu de la discussió ha sigut el pagament d'un pot de cervesa que estaven compartint en el carrer de la Guàrdia Civil de la localitat.

Segons ha avançat el diari 'Levante', els dos xics van començar a discutir pel carrer per la cervesa, i quan arribaren a un taller mecànic que està en eixe carrer un dels jóvens va entrar i va agarrar un descaragolador gran i va intentar ferir a l'altre xic. Immediatament, l'amo del taller li va pegar una palmada a l'agressor i la ferramenta li va caure en terra.

Amb tot, l'altre xic va traure un punyal gran i, mentres l'agressor inicial li pegava punyades i colps de peu, el segon va començar a pegar-li ganivetades. L'amo del taller va separar una altra volta als jóvens, però pareix ser que en eixe moment ja estava tot prou ple de sang.

Una volta separats de la rinya, el ferit va anar camí de l'ambulatori mentres que qui l'havia apunyalat va intentar amagar-se dins d'un bar mentres arribava la policia. Quan van arribar els agents, van detindre al suposat agressor. Quant al jove ensangonat, va ser traslladat des de l'ambulatori a l'Hospital General de València d'urgències. Ara per ara, la Policia Judicial de Torrent està fent-se càrrec de la investigació del cas.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CASTELLÓ: Mor un motorista, de 27, en xocar contra un cotxe en la N-340" "ALACANT: 1 mort, de 55 anys, i 1 ferit, de 20, en un accident en Elx"