Un pacient s'atrinxera en una consulta mèdica i s'autolesiona en Torrent

Es va clavar unes tisores en el cap i en la panxa per a que li allargaren la baixa mèdica
El Centre d'Especialitats de Torrent és a on el pacient s'ha atrinxerat | Jose Miquel Ojeda

 

Este dijous, a les 14.00 hores del migdia, un home es va tancar en la consulta del Centre d'Especialitats de Torrent (en la comarca de l'Horta, València) amb unes tisores i va amenaçar al metge. El centre es va alarmar prou tot i que, a l'hora que va passar, no hi havia tants pacients ja i la cosa estava més tranquil·la.

Segons pareix, l'home, un pacient de 40 anys que estava en baixa mèdica, va entrar a la consulta i, de repent, van començar a sentir-se crits. Quan va entrar un treballador a vore què passava, es van trobar que el pacient estava cridant-li al doctor i amenaçant-lo amb unes tisores perquè volia allargar la baixa mèdica.

El metge es va escapar de la consulta, tal com avança 'las Provincias', i el malalt es va atrinxerar dins de la sala mentres va acudir la Policia Nacional. Una volta amb la policia allí, el pacient va amenaçar en autolesionar-se si entraven, cosa que va acabar fent: es va clavar les tisores en l'abdomen i en el cap repetidament per a ferir-se.

Una hora després de l'inici dels fets, cap a les 15.00, un treballador del centre va conseguir que el malalt deixara estar la conducta violenta per a poder curar-lo, ja que estava tot ple de sang i no se sabia com de severes podien ser les ferides. Un equip del SAMU el va traslladar, una volta curat, a l'Hospital General de València acompanyats d'agents de la Policia Nacional.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Troben a Joaquín Ortiz, de 14, en bon estat. Gràcies per col·laborar" "VALÈNCIA: Mor ofegat un home amb un tros de carn en la gola"