A presó un home per intentar matar al seu fill a punyalades en Torrevieja

Els sanitaris li van advertir que corria perill si continuava perdent tanta sang
El pare va cosir a ganivetades al fill per a intentar matar-lo | Nuevo Diario

 

Este dimecres passat, agents de la Guàrdia Civil han detingut en Torrevieja (el Baix Segura) a un home de 69 anys per intentar matar al seu mateix fill, de 35 anys, per «velles disputes familiars». Se l'acusa d'homicidi en grau de temptativa.

El dimecres 12 de juny, segons fonts policials, els agents de la Guàrdia Civil, de la Policia Local i de servicis mèdics van rebre un avís per a anar a un aparthotel de Torrevieja, en ser informats d'una agressió entre dos hòmens. Una volta allí, trobaren un adult de 35 anys ple de sang en un costat i amb les mans ferides.

La víctima va explicar que «com va poder» es va defendre de son pare que, després d'una forta discussió per «velles disputes familiars» va començar a pegar-li ganivetades pel cos. El jove va intentar parar les punyalades amb les mans per a que no li tocaren cap òrgan vital, però no va poder evitar la del costat, que era la que estava provocant-li una pèrdua de sang molt gran. Els sanitaris que l'atenien el van advertir que la seua vida corria perill si continuava sagnant d'eixa manera.

Acte seguir, van detindre al pare de la víctima, a l'eixida de la finca, quan intentava fugir. En eixe moment, no trobaren el ganivet de l'agressió i els agents van suposar que l'havia amagat. Per això, la Guàrdia Civil va desplegar un dispositiu de busca per a trobar, en un traster del soterrani, l'arma.

El divendres passat el detingut va entrar en la presó, segons disposició judicial. La investigació continua en marxa per part de l'Equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Torrevieja.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Inquietants novetats sobre el cas de la xiqueta degollada en BCN" "CASTELLÓ: Apunya-la a un home en la mà i en el cap en el centre"