🔪 URGENT PARRICIDI:

Mata a sa mare i ferix a son pare en Sant Vicent

Troben el cadàver d'un home cremat en Aldaia

Al costat del cos hi havia una garrafa de gasolina buida
Imatge d'arxiu | Frederic Recasens

 

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un home, després de trobar el seu cadàver este diumenge en una zona prop d'un conegut centre comercial i allunyada del nucli urbà d'Aldaia, en la comarca de l'horta (València). El cos de l'home estava cremat, pel que encara es consideren diferents possibilitats.

 

El cadàver de l'home aparegué al costat d'un arbre, segons ha avançat 'Las Provincias', molt prop del seu cotxe. El cos no tenia signes de violència o altres que impliquen algun tipo de forcejament i, al seu costat, hi havia una garrafa de gasolina buida. El terra, ple d'herba, va prendre de seguida donades les altes temperatures.

 

La comitiva judicial es va desplaçar fins al lloc dels fets i va autoritzar l'alçament del cadàver. L'autòpsia estava prevista per a este dilluns en l'Institut Anatòmic Forense de València, tot i que encara no se sap què va passar. Alguns dels agents allí presents van preguntar als veïns dels voltants si havien vist o sentit alguna cosa sospitosa.

 

Tot i que encara no es descarta cap hipòtesi, els agents afirmen que la més possible és el suïcidi, perquè l'home tenia problemes mentals, però no es descarta l'homicidi, ja que és molt poc probable elegir morir cremat. A més, incinerar el cos és una de les formes més utilitzades en els assassinats per a fer desaparéixer les proves, encara que ara per ara els experts forenses poden arribar a conéixer, quasi amb total seguretat, les causes de la mort. 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!