Carmen Borrego es lleva la papada i s'arregla les parpelles

La filla de María Teresa Campos i germana de Terelu ha passat pel quiròfan
Imatge de Carmen Borrego després de l'operació | Telecinco

 

Dit i fet, Carmen Borrego ha vist complit un dels seus majors somnis. I és que la filla de María Teresa Campos per fi s'ha sotmès a l'operació de cirurgia estètica, amb la qual volia vore's més guapa a l'espill, canviant les seues parpelles i llevant-se la papada. 

Borrego va aparèixer per primera vegada en públic després de la cirurgia en un avanç d'un programa especial que va emetre ahir a la nit Telecinco: 'Las Campos: Tic-Tac, Cambio Radical'. Per vore el nou rostre de la col·laboradora televisiva haurem d'esperar fins al pròxim dimecres 12 de setembre. 

En la seua emissió completa, la cadena de Mediaset oferirà els moments previs a l'operació de Borrego i també el seu postoperatori. Els espectadors podran vore com Carmen compartix les seues sensacions abans i després de la intervenció amb el seu home, la seua filla, la seua germana i la seua mare. 

Carmen Borrego passa pel quiròfan

Les converses amb els seus familiars van fer que Carmen Borrego visquera més relaxadament la tensa espera prèvia a l'entrada al quiròfan. Al seu costat, van estar en tot moment tant la seua mare María Teresa Campos com la seua germana Terelu.   

José Carlos Bernal, el seu home, també era aquell dia a l'habitació de l'hospital amb ella. Tot i els seus intents de tranquil·litzar la seua parella, la col·laboradora de 'Sálvame' li va comentar: «estàs preparat per ser vidu?», no se sap si fent broma o perquè realment no confiava en l'èxit de l'operació. 

Carmen Borrego amb el seu home minuts abans de l'operació | Telecinco

 

'Sálvame' mostra la possible nova cara de Borrego

Encara que la presentadora no les tenia totes, l'operació es va realitzar satisfactòriament sense que hi haguera cap tipus de problema. Tot i això, haurem d'esperar uns dies per vore el seu resultat. Este fet, però, no va evitar que 'Sálvame' fera una recreació de com podria ser la nova cara de Carmen Borrego després de sotmetre's a la cirurgia estètica.  

Imatges de la recreació que van fer a 'Salvame' sobre l'abans i després de Borrego | Telecinco

 

Les imatges que van ensenyar al programa de les tardes de Telecinco no són més que un muntatge fotogràfic que especula amb quin podria ser el nou aspecte de la col·laboradora. Per vore el real, haurem de sintonitzar la cadena d'ací a una setmana al voltant de les deu de la nit.  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Condemnat un home a Castelló per agredir i amenaçar la seua parella per deixar la relació" "S'obrin les incripcions per a la V Cursa contra el Càncer Gandia"