Es desploma el sostre del pavelló Pablo Herrera de Castelló esperant la reforma

Les obres que deurien d'haver començat esta mateixa setmana ja estan patint retards
El sostre del gimnàs del pavelló Pablo Herrera del Grau de Castelló | Maps

 

L'alerta va ser màxima ahir dilluns en el pavelló Pablo Herrera del Grau de Castelló per la caiguda del sostre del gimnàs. El recinte necessita de forma urgent una reforma que està paralitzada per assumptes burocràtics.

  

Segons informa el 'Mediterráneo', el president del Club Voley Grau, José Miguel Varella, va relatar ahir que, per sort, «no s'ha de lamentar cap dany personal, tots són materials perquè la temporada ja havia finalitzat i es trobaven poques jugadores del Voley Grau».

El president assegura que «quan les jugadores van entrar a entrenar el sostre ja estava parcialment caigut i van avisar de seguida al Patronat de Deport». Els testimonis relaten «que el sostre es cau a trossos dia a dia i que les obres que deurien d'haver començat esta mateixa setmana ja estan patint retards per errors en l'àrea de contractació i, per això, està paralitzada l'adjudicació de les obres».

Les conseqüències del retard de les obres es traslladen als problemes per poder començar a temps els entrenaments dels 12 o 13 equips de Voley Grau i del CV Mediterráneo, ja que ens trobem pràcticament en temporada d'estiu i els primers entrenaments són en els primers dies de setembre.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"VALÈNCIA: Ferit en la V-30 després de bolcar el cotxe" "VALÈNCIA: Foc en un pis en el centre de Gandia"