València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Cinc anys de presó per tindre relacions sexuals amb dos menors a canvi de diners i marihuana

Se li considera autor de dos delictes continuats de corrupció de menors

La secció tercera d'Audiència Provincial de València ha condemnat a cinc anys i mig de presó a un home de 37 anys que presumptament va mantindre relacions sexuals a canvi de diners i marihuana amb dos menors de 15 anys que va conéixer a internet, a través d'una pàgina web d'anuncis. Segons el TSJCV, se li considera autor de dos delictes continuats de corrupció de menors, pels quals li imposa, a més de les penes de presó, l'obligació d'indemnitzar amb 5.000 euros a cada víctima. En canvi, l'absol dels dos delictes d'abús sexual dels quals estava acusat al no considerar que sabera que eren menors. 

La sentència també és absolutòria respecte d'un tercer delicte de corrupció de menors sobre una tercera menor d'edat, en este cas de 17 anys, ja que el tribunal aprecia com molt probable que pensara que superava els 18, informa l'alt tribunal valencià en un comunicat. El condemnat va contactar amb una de les víctimes el desembre de 2016 a través d'una pàgina web d'anuncis en la qual una xica jove oferia serveis sexuals. En l'anunci figurava el telèfon d'una de les adolescents de 15 anys, per la qual cosa l'home va cridar i va quedar amb ella i amb una amiga. 

Segons recull la resolució, les dos es van presentar com a germanes, li van dir inicialment que tenien 20 i 18 anys i li van enviar una fotografia en roba interior. En esta conversa, l'acusat i les adolescents van concertar una cita per a l'endemà, en la qual suposadament van mantindre relacions sexuals a canvi de 80 euros. En posteriors cites, l'home va remunerar amb marihuana o diners, entre 100 i 120 euros, les relacions sexuals que mantenia amb elles. No obstant això, l'Audiència li exculpa dels dos delictes d'abusos sexuals pels quals estava acusat, en no tindre proves que indiquen que coneguera que les xiquetes tenien 15 anys.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram