València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut un fugitiu per sotmetre a la seua nóvia valenciana a pràctiques sexuals aberrants durant dos dies a Suïssa

Després de tot la va obligar a pujar-se un cotxe fins a una ciutat francesa on va ser abandonada

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un jove de 21 anys franc-italià reclamat per Suïssa per mantindre presumptament captiva durant dos dies a la jove valenciana amb la qual mantenia una relació en un habitatge, on la va sotmetre a pràctiques sexuals sàdiques i aberrants, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.

  

El detingut, que va conèixer a la jove en la Universitat de València on tots dos estudiaven, la va sotmetre a contínues amenaces fins que, finalment, la va obligar a pujar-se un cotxe fins a una ciutat francesa on va ser abandonada. Per aquests fets, se li acusat dels delictes d'agressió sexual agreujada, detenció il·legal i amenaces.

  

L'arrest s'ha produït gràcies al canal de cooperació policial internacional que, a nivell europeu, brinda la plataforma ENFAST -EuropeanNetwork of Fugitive Activi Search Teams - Xarxa Europea d'Equips de Cerca Activa de Fugitius.

Es varen conèixer a la Universitat de València

  

La recerca va començar a la fi del passat mes quan la Policia del Cantó de Ginebra (Suïssa) va sol·licitar l'assistència de la Policia Nacional per a la detenció d'un fugitiu reclamat per agressió sexual i detenció il·legal en aquest país.

  

El buscat estava presumptament implicat en uns fets comesos en el mes de juny al país helvètic quan, durant dos dies, va mantindre retinguda una jove espanyola a la qual havia conegut mentre estudiaven junts a la Universitat.

 

La va abandonar a un poble de França

  

Durant els dos dies que va mantindre a la dona captiva al seu domicili de Suïssa, la va sotmetre a pràctiques sexuals aberrants i sàdiques així com a contínues amenaces perquè no explicara el succeït. Tot això, pel que sembla, amb l'objecte de «castigar-la» per unes desavinences que havien mantingut. Després de dos dies, la dona va ser obligada a pujar-se a un cotxe i traslladada fins a la ciutat francesa de Annecy on va ser abandonada, segons les mateixes fonts.

    

Després de ser auxiliada, la dona va interposar la corresponent denúncia que va motivar l'entrada en vigor d'una Ordre d'Europea de Detenció interessada per les autoritats de Suïssa. Gràcies a la coordinació operativa entre la policia helvètica i l'espanyola, es va situar al buscat a la província de València on va ser finalment detingut.