València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut a València un home de 60 anys per abusar durant deu mesos de les seues dos nétes menors d'edat

El detingut ho realitzava en «certa habitualitat, de vegades dos voltes per setmana»

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 60 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat i indemnidad sexual, després de suposadament portar aproximadament deu mesos abusant sexualment de dos de les seues nétes menors d'edat, ha informat la Prefectura en un comunicat.

  

Les investigacions es van iniciar fa una setmana, en tenir coneixement els policies que una menor havia estat derivada pel seu metge a un hospital ja que pel que sembla hauria sofert abusos sexuals. Una vegada a l'hospital els agents van saber que la menor li havia explicat la nit anterior a la seua mare, després d'un malson, que «el seu avi pel que sembla li hauria xuplat i tocat la zona vaginal i ella li hauria realitzat fel·lacions».

 

Ho realitzava en «certa habitualitat, de vegades dos voltes per setmana» 

  

En el transcurs de les recerques i passats uns dies, els policies van esbrinar que en aquest moment estava una dona juntament amb la seua filla menor al mateix hospital, ja que pel que sembla aquesta hauria sofert abusos sexuals per part d'un familiar.

  

Els policies van saber que en conèixer la menor que una de les seues cosines hauria denunciat al seu avi, li va manifestar a la seua mare que venia sofrint abusos sexuals per part del mateix des de fa uns deu mesos, que consistien en tocaments, fel·lacions mútues. Pel que sembla aquests episodis ocorrien amb «certa habitualitat, de vegades dos voltes per setmana, quan es desplaçaven en el vehicle del seu avi». En ocasions anava amb les dos i unes altres de manera individual amb una de les dos.

 

Amençades en que anirien a un centre de menors si ho deien

  

Pel que sembla els oferia diners que els mostrava prèviament i els manifestava que si l'hi feien l'hi donaria, així com que «si l'hi ho deia al seu pare les matarien i elles haurien d'anar a un centre de menors».

 

En saber que estava sent buscat per la Policia, es va presentar voluntàriament en dependències policials on va ser detingut com a sospitós de ser el presumpte autor d'un delicte contra la llibertat i indemnidad sexual. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.