Mor Pascual, veí de Benifaió, en un accident laboral este dijous

La cabina elèctrica va rebentar i li ha provocat cremades de tercer grau
El treballador ha rebut una descàrrega elèctrica que li ha provocat cremades de diferent consideració | Pixabay

ACTUALITZAT 13.30 hores. Tres treballadors han resultat ferits en dos accidents laborals que es van produir ahir dijous en les localitats de Benifaió, en la Ribera, i Catarroja, en la comarca de l'Horta (València). Per desgràcia, en el cas d'un dels treballadors, el que va patir ferides més greus, s'ha sabut recentment que ha mort a causa de les cremades. Segons ha informat 'Las Provincias', el difunt és Pascual Villar, veí de Benifaió de 60 anys.

Els fets han passat en el municipi de Benifaió, i més concretament en l'avinguda de Jaume I, a on s'alertava de què a les 16.15 hores dos treballadors d'una empresa havien patit una descàrrega elèctrica, provocant-los cremades.

Els empleats, de 44 i 60 anys, van ser atesos per dos ambulàncies, una del SAMU i una altra del Suport Vital Bàsic, a on van ser traslladats a la Unitat de Cremats de l'Hospital de La Fe de València. El primer, Pascual Villar, tenia cremades de tercer grau, que afectaren profundament a les capes de la pell, causant-li la mort hores després, i el segon, Antonio Dueñas, veí de Quart de Poblet, amb cremades de primer grau. Els treballadors es trobaven dins d'una cabina elèctrica, que per motius que es desconeixen, va rebentar.

Accident laboral també en Catarroja

A més, segons informació també facilitada pel Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU), al voltant de les 15.30 hores, en el carrer de Sagasta de Catarroja, s'alertava de què un operari havia caigut d'una bastida i el colp havia fet que quedara inconscient. 

Ràpidament, Emergències ha mobilitzat una ambulància del Suport Vital Bàsic i una altra del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU). Este últim equip mèdic ha conseguit mantindre les constants vitals de l'home accidentat després de fer-li diferents maniobres d'estabilització. Finalment, l'ambulància ha traslladat al treballador a l'Hospital de La Fe de València per politraumatisme.

L'home treballava reformant l'interior d'una vivenda i, segons apunten fonts municipals, es desconeixen encara els motius pels que el treballador ha caigut. Per això, la Policia Local treballa per a aclarir si l'obra tenia llicència municipal, al igual que la Guardia Civil, que investiga si es complien els requisits mínims de seguretat.  

També pots llegir...

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Un grup ultra agredix amb violència un xic en Barcelona" "Urgent: Troben una bombona manipulada en Barcelona"