Un ferit en un accident en la CV-10, a l'altura de Borriol

Només hi ha hagut un vehicle implicat
Cotxe accidentat este divendres en Borriol | SIAB

Una persona ha resultat ferida en Borriol, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), després de patir un accident de trànsit en la CV-10, segons ha informat el Servici d'Informació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló (SIAB) a través de Twitter.

Bombers del parc de la Plana Alta s'han mobilitzat cap al lloc dels fets a les 8.45 d'este divendres i a les 9 confirmaven que no hi havia cap persona atrapada dins de cap vehicle

Només hi ha hagut un cotxe implicat i el seu conductor ha resultat ferit. La víctima ja ha sigut atesa pels servicis mèdics.

També pots llegir...

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos ferits en un incendi en el polígon de les Talaies d'Alacant" "Actualitzat: Traslladen al ferit en l'accident de Vinaròs a la Fe de València"