Un ferit en un aparatós incendi en Vila-real

Les flames han cremat dos cotxes, la façana d'una cases i han afectat dos vivendes
Estat en què ha quedat el cotxe incendiat en Vila-real | Bombers de Castelló

Este divendres prop de la mitjanit ha cremat un cotxe que ha provocat diferents desperfectes en Vila-real, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló). A més, com a conseqüència de les flames, hi ha hagut un ferit que ha necessitat ser traslladat a l'hospital per a ser atés. L'incendi, gràcies a la intervenció ràpida dels bombers, no ha causat mals majors.

La passada nit de divendres, cap a les 23.00, un cotxe s'ha pegat foc en un garatge d'una vivenda de Vila-real. En ser conscient de l'incident, l'amo del vehicle ha intentat evitar problemes majors i ha entrat dins del turisme i l'ha conduït fins a l'exterior de la casa. Amb tot, com que el vehicle ha quedat molt prop d'un altre cotxe, en el carrer, l'incendi que estava afectant al primer també ha arribat al segon.

Quan han arribat els Bombers del Consorci Provincial de Castelló, del Parc de la Plana Baixa, han actuat per a controlar l'incendi i apagar ràpidament les flames. De fet, en menys d'una hora, han pogut fer-se amb ell i evitar mals majors. Això sí, el conductor del cotxe que ha provocat tots els desperfectes ha acabat amb cremades de consideració en un braç i ha necessitat ser dut a l'hospital per a ser atés en una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU).

A més, a banda de l'altre cotxe cremat, també la façana exterior de la vivenda s'ha vist tocada pel foc, com es pot vore en la foto. Dos vivendes, a més a més, també han sigut afectades pel fum i han requerit que s'evacuara als seus residents que, poc després d'airejar-les, han pogut tornar a casa sense cap inconvenient.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Commoció pel cruel assassinat de la jove actriu X Esmeralda González" "Vídeo d'ara: Caos en el centre de Barcelona"