Identifiquen el cadàver del corredor mort este diumenge en Castelló

L'home tenia 52 anys

Els bombers han trobat el cos en una muntanya de Castelló  | SIAB

La Policia Nacional ha identificat l'home que trobaren mort este diumenge en una zona pròxima al Tossal Gros i la Penyeta Roja, en Castelló de la Plana. Segons informacions del 'Mediterráneo', el cadàver, que es trobava en avançat estat de descomposició, presentava un traumatisme cranioencefàlic amb diferents colps en el tòrax, pot ser causat per una caiguda mentres passejava per la muntanya, segons els investigadors. Els familiars de l'home, que tenia 52 anys, ja han sigut avisats dels fets.

El fatal accident passava este diumenge, quan els veïns de la urbanització Tossal Gros de Castelló, sorpresos, van vore com arribaven dispositius policials i el cos de bombers en la zona. I és que una persona, mentres passejava, es va trobar amb el cos de l'home, vestit amb roba i calçat deportiu. 

La zona a on es van trobar el cadàver era de difícil accés, per este motiu, es va necessitar l'ajuda dels bombers per a fer les faenes de rescat. Finalment, els efectius de la Policia Científica han fet la inspecció ocular i, d'eixa manera, identificar ràpidament el mort, que no portava cap identificació.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben un camió amb 39 cadàvers en Londres" "S'atrinxera en un museu per pintar frases en àrab"