Troben el cadàver d'un corredor en una muntanya de Castelló

El cos es trobava en avançat estat de descomposició
Els bombers han trobat el cos en una muntanya de Castelló  | SIAB

Este diumenge de matí s'ha trobat el cadàver d'un home en una muntanya del terme de Castelló de la Plana. El cos, que presentava diferents lesions en la cara, i estava en avançat estat de descomposició per les altes temperatures dels últims dies, no ha pogut ser identificat perquè no portava documentació. 

Tal com informa el diari 'Levante', el cos l'han trobat, concretament, en la zona de la pedrera 'la Torreta' i el depòsit verd, una zona propera a les urbanitzacions del Tossal Gros i Penyeta Roja, entre els térmens de Castelló i Borriol. Un testimoni ha sigut qui ha alertat als agents policials en trobar-se un cadàver este diumenge en una zona de difícil accés a on, fins i tot, hagueren d'actuar els bombers per a rescatar el cos.

Ara mateixa, s'està pendent de l'autòpsia per a poder determinar quines han sigut les possibles causes de la mort. Es desconeix si l'home, que vestia amb roba i calçat deportiu per a córrer, ha patit algun problema cardiorespiratori o si, per contra, una caiguda li ha pogut causar la mort. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Helena, degollada pel seu home davant de la seua filla d'onze anys en Dénia" "Mor massa jove el periodista Valentín García, símbol per la lluita contra la malaltia"