Detinguda per pegar-li un colp en el cap a una dona i deixar-la sagnant en un pas de vianants en Castelló

La víctima va ser traslladada fins a l'Hospital General de Castelló
Lloc dels fets | Maps

 

Agents de la Policia Local de Castelló han procedit a la detenció d'una dona, de 47 anys, per presumptament agredir a una altra dona al carrer Arquitecte Ros.

La víctima, una dona de 37 anys, va ser atesa pels servicis d'emergències sanitaris de Castelló en el lloc dels fets i després de rebre una primera assistència mèdica, va ser traslladada fins a l'Hospital General de Castelló amb pronòstic reservat, ja que presentava un fort traumatisme cranioencefàlic amb ferida sagnant i diverses contusions en la cara.

Els fets es van produir al voltant de les 20.00 hores del diumenge, quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències va rebre la telefonada de diversos veïns que alertaven d'una baralla entre dos dones en l'encreuament del carrer Arquitecte Ros amb el carrer Lepant. 

Les telefonades advertien de què l'agressió s'estava produint en ple carrer i que algunes persones estaven intentant parar la baralla. Fins al lloc es van desplaçar ràpidament dos patrulles del Grup d'Intervenció de Proximitat, G.I.P., que en arribar a l'encreuament, van observar que a la mitat d'un pas de vianants es trobava tendida en la calçada una dona, que sagnava abundantment pel cap.

Al costat d'ella es trobaven algunes persones que tractaven d'auxiliar-la i estes, en observar la presència policial, van assenyalar a una dona que es trobava en els voltants com la presumpta autora de l'agressió.

Tenia les mans tacades de sang

Els agents es van acostar a la dona identificada i van vore que esta tenia les mans tacades de sang i es trobava molt alterada. La presumpta agressora es va negar a identificar-se davant els agents i va mantindre una actitud agressiva amb els policies, i fins i tot va amenaçar-los de mort.

A la vista de le lesions que presentava la víctima i de la seua actitud amb els agents, estos van procedir a la seua detenció per un presumpte delicte de lesions i amenaces greus als agents de l'autoritat.

La persona arrestada, P.B.M., de 47 anys d'edat, va mostrar gran agressivitat durant la detenció, va arribar, fins i tot, a pegar-li colps a l'interior del vehicle patrulla quan era traslladada fins a les dependències policials, on va pegar-li un colp amb una puntada a una de les agents que havia participat en la detenció.

A més la Policia Local de Castelló va identificar a altres dos persones que també havien sigut agredides per la persona arrestada en intentar auxiliar a la víctima durant la baralla.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🔴🏇 ATENCIÓ SEGORBE: 1 cavall i 1 genet ferits en la primera Entrada de Bous i Cavalls" "🔴💻 ALERTA VALÈNCIA: Dona estafa més de 72.000 € a través de 'phising'"