Un cavall i un home ferits en la primera Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe

Un bou ha envestit al cavall i ha fet caure a terra a un dels genets

Entrada de Bous i Cavalls Segorbe
Entrada de Bous i Cavalls en Segorbe | Twitter

El carrer Col贸n de Segorbe, en la comarca de l'Alt Pal脿ncia (Castell贸), ha vibrat este dilluns amb una tensa primera Entrada de Bous i Cavalls de 2019. A mitjan recorregut, un bou ha envestit a un cavall i ha fet caure a terra a un dels genets, popularment anomenats 'caballistas'.

Les Entrades de Bous i Cavalls de Segorbe, declarades Festa d'Inter茅s Tur铆stic Internacional des de 2005, s贸n uns tancaments en els que un grup de 13 o 14 genets guien a un grup de sis bous i alguns mansos des dels corrals del carrer del Arg茅n fins a la pla莽a de la Cueva Santa. Este grup d'animals i genets recorre el poc m茅s de mig quil貌metre de recorregut en aproximadament un minut. No obstant aix貌, l'incident d'este dilluns ha retardat a part dels genets, que han hagut de frenar per a evitar caure's.

El cavall ferit ser脿 at茅s en una de les cl铆niques veterin脿ries de la localitat. En cas d'haver sigut cornejat, l'animal no eixir脿 en cap de les altres carreres. Durant la setmana, els genets i els cavalls giren, de manera que ixen tres dels set dies cada un. El caballista que ha caigut a terra ha patit alguns traumatismes en la zona abdominal i un altre cranioencef脿lic lleu.

Des d'este dilluns fins al diumenge, una carcassa que es tira a les dos de la vesprada dona comen莽ament a estes vertiginoses i arriscades carreres. La particularitat dels tancaments sogorbins 茅s que no hi ha barreres en cap punt del recorregut excepte en l'eixida i l'arribada. Per aix貌, es recomana no situar-se en les primeres files si no es t茅 experi猫ncia.

 

Tamb茅 pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari