Detingut intentar robar a una dona que treia diners del caixer

Compartir:

La patrulla policial va interceptar al presumpte implicat finalment als voltants del carrer Fra Jaume Torres

Agents de la Policia Local d’Elx van detindre la vesprada del passat 23 d’abril a un home per intentar robar els diners que una persona treia d’un caixer al carrer Concepción Arenal.

El presumpte implicat hauria amenaçat per l’esquena a l’afectada amb una arma blanca, es va fer amb una xicoteta quantitat dels seus diners i va fugir immediatament.

Quan van arribar els agents, la dona va facilitar una descripció i detalls de l’home i uns minuts després una altra dotació policial va observar pel carrer Fra Jaume Torres a una persona que a priori coincidia amb la descripció. Els policies li van interceptar i van localitzar tant l’arma blanca com els diners sostrets. L’implicat, a més, va reconéixer l’autoria dels fets.

El detingut va ser traslladat a dependències policials i els agents van acompanyar a la víctima a interposar una denúncia i recuperar els diners.

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'