Una manifestació col·lapsa el centre de València

Els manifestants demanen la pacificació de la CV-500
Trànsit col·lapsat en el Sant Vicent en València | València Diari

Este matí de divendres, sobre les 09.00 hores, en la ciutat de València, s'ha celebrat una manifestació contra la reconversió de l'autovia d'El Saler. Motoristes, tractors i furgonetes han col·lapsat les principals artèries de la ciutat, després de concentrar-se en la zona del Palau de les Arts.

Cua de tractors en el carrer Guillem de Castro | València Diari

Veïns del Perelló, Mareny de Barraquetes, El Palmar, Perellonet i la Devesa s'han concentrat, després, enfront de l'Ajuntament de València. Han reclamat que estan "vius" i han exigit que no s'elimine l'autovia CV-500 en el Saler, ja que «suposarà 'la mort' dels comerços i el despoblament».

La plaça de l'Ajuntament ha quedat col·lapsada per prop d'un miler de persones baix el lema «No a l'eliminació de l'autovia del Saler. Ajuda a parar el desastre dels pobles del sud». La Policia Local ha regulat el trànsit, però igualment s'han produït retencions importants, com és el cas del carrer Sant Vicent i Plaça Espanya.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Li trenquen el nas i li obrin la cella en l'eixida d'una discoteca de Vinaròs" "Persecució policial després d'intentar atropellar a un guàrdia civil en Carlet"