València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Marina Civera i Sara Larrazábal, noves Falleres Majors de València 2019

L'alcalde del Cap i Casal ha procedit a fer la tradicional telefonada a les dos màximes amfitriones i representats per a les pròximes falles

Esta vesprada, a les 19:30 hores, reunits a l'hemicicle de l'Ajuntament de València en ple extraordinari les presidentes i presidents de les falles de València s'ha procedit a la lectura de la Fallera Major i la Fallera Major Infantil per a les falles 2019. L'alcalde del Cap i Casal ha procedit a fer la tradicional telefonada a les dos màximes amfitriones i representats per a les pròximes falles. 

Sara Larrazábal Bernal nova Fallera Major Infantil de València

Sara Larrazábal Bernal nova Fallera Major Infantil de València | JLF

 

Sara Larrazábal Bernal, de 10 anys i de la comissió fallera Bayarri-Los Isidros, és la nova Fallera Major Infantil 2019 de la ciutat de València. Esta estudiant de primària en el col·legi La Purísima Franciscanas de València ha rebut la telefonada de Joan Ribó. Ha sigut l'elegida entre la resta d'onze falleres membres ja de la Cort d'Honor: Laura Real de Gracia, Marta Ballester García, Amparo Morosoli. Josep Pastor Gimeno, Rafael Ferrando Vallés, Sandra Giner Máñez, Javier Bea Carrillo.

 

«Tots passem un any inoblidable i ho gaudirem al màxim. Sóc fallera des que vaig nàixer i m'agradaria recomanar als xiquets que es facen fallers i puguen gaudir d'aquestes Falles», han sigut les primeres declaracions de la nova Fallera Major infantil.

 

Marina Civera Moreno, nova Fallera Major 2019

Marina Civera Moreno, nova Fallera Major 2019 | JLF

 

La Fallera Major de València 2019 és Marina Civera Moreno, de 24 anys i procedent de la falla Barri de Sant Josep. Esta graduada en Odontologia per la Universitat de València, ha rebut la telefonada de Ribó exactament a les 19:35 hores i ha mantés la seua il·lusió intacta i que ha omplit tot l'hemicicle de l'Ajuntament de València declarant que serà «una fallera molt entregada a la festa» i «molt propera per als fallers». Marina Civera ha afirmat que anirà acompanyada de «12 dones meravelloses» i elles són: Isabel María Bernabé Miñana, Laura Brisa Alfonso, Alicia Moreno Morales, Francisco Aleixandre Antequera, Jaime Villarrubia Escriche, Ángela Pérez Peláez y Fernando Molina Bellido.