Mor Carmen Vázquez Vigo, la mare de Verónica Forqué

Compartir:

Imagen de Verónica Forqué en el tanatorio.

Imagen de Verónica Forqué en el tanatorio. | Gtres

Verónica Forqué està vivint un dels moments més durs de tota la seua vida sens dubte. L’actriu ha perdut a la seua mare, Carmen Vázquez Vigo, i ha acudit durant el matí d’aquest dijous, 22 de març, al tanatori on tindrà lloc l’enterrament.

  

  

  

  

L’actriu ha estat acompanyada en tot moment dels seus éssers més volguts que no l’han deixat ni un segon sola. Verónica ha aparegut amb un conjunt en tons morats foscos, amb un abric, una bossa de la mateixa tonalitat creuat i una boina de color blau marí.

  

  

  

  

A més, l’actriu va cridar l’atenció perquè va voler saludar a tots els mitjans de comunicació que es van congregar en el lloc i els va oferir un gran somriure fins i tot en aquest dur moment que està vivint. Tot el contrari, apareixia la seua filla María Forqué, d’estricte dol amb unes grans ulleres de sol sota les quals ocultava la seua mirada.

 

Imagen de Verónica Forqué junto a su madre.

Imagen de Verónica Forqué junto a su madre. | Cedida

 

Verónica estava molt unida a la seua mare

L’artista sempre va estar molt unida a la seua mare, no solament personalment sinó també en l’aspecte professional, ja que gràcies als seus pares, Verónica va viure des de xicoteta l’amor per la seua professió.

  

  

  

  

Carmen Vázquez Vigo és coneguda per ser actriu, narradora, dramaturga i traductora, sent una persona molt reconeguda en el sector en qüestió. Per açò mateix, algunes de les seues obres més conegudes s’emmarquen en la literatura infantil, amb les quals va obtenir premis com el Doncel l’any 1966, Lazarillo en 1973 i el guardó Nacional de literatura infantil i juvenil l’any 1992.

Per a poder fer front a aquest moment tan dur i complicat, Verónica s’està refugiant en els seus familiars i els seus éssers més volguts, igual que ja va fer l’any 1995 quan el seu pare va perdre la vida.

 

Imagen de Verónica Forqué entrando al tanatorio.

Imagen de Verónica Forqué entrando al tanatorio. | Gtres

 

EL MÉS LLEGIT

Crònica d’un aplec

David Casanova, Portaveu Units pel Poble-Compromís i Coordinador Decidim Comarques del Nord parla de la importància 'd'empoderar-nos com a societat amb la lluita pels drets del poble valencià'

Froilán en la batuda d’un ‘after’ on hi havia menors i cocaïna rosa

L'estiu passat, el fill de la infanta Elena es va veure involucrat en un tiroteig a Marbella; i al desembre, en una baralla amb navalles en el centre de Madrid

Judici contra un home acusat de pedofília i pornografia infantil

Hui comença el judici contra un home acusat de contactar en xarxes socials amb una menor de 14 anys per dir-li que volia ser el seu nóvio i sol·licitar-li fotos despullada i en actitud sexual

Un equip de rescat valencià ajudarà a la recerca de víctimes del terratrémol de Turquia i Síria

Com a conseqüència del terratrémol i posteriors rèpliques, es registren més de 2.900 morts i més de 13.500 ferits
CatalanSpanish