València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un mort en un accident de trànsit múltiple a Manises

Hi ha altre ferit després d'un xoc entre un camió, un cotxe i una moto

Un home de 52 anys ha mort este matí en un accident de trànsit múltiple a la carretera N-220, a l'altura de Manises i prop de l'aeroport. En el sinistre s'han vist implicats un camió, un cotxe i una motocicleta, i com a conseqüència d'este també ha resultat ferida una altra persona.

 

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, la víctima mortal és el conductor del cotxe, que viatjava a soles, mentre que el motorista és qui ha resultat ferit i el conductor del camió ha resultat, pel que sembla, il·lés.

 

L'accident ha ocorregut al voltant de les 11 del matí i ha provocat grans retencions des d'aleshores en eixe tram de carretera. La circulació ha hagut de ser tallada durant diverses hores, però ara ja s'ha reobert al trànsit.

La víctima ha sigut excarcerada

Fins el lloc de l'accident ha acudit una unitat del SAMU i els bombers del parc de Paterna perquè el conductor del cotxe havia quedat atrapat i hi havia que excarcerar-lo. Els serveis mèdics, però, només han pogut confirmar la mort de l'home, que tenia 52 anys. L'altra persona ferida, el motorista, ha sigut atesa.

 

Diverses carreteres afectades

A causa de l'accident, les carreteres N-220, V-11 i CV-370 s'han vist afectades a la circulació i les retencions han sigut de nivell roig i negre durant diverses hores, fins que s'han tornat a reobrir al trànsit.