Una nord-americana deixa la feina per poder donar-li el pit a la seua parella de 36 anys

Jennifer Mulford assegura que ho porta fent des que va nàixer la seua primera filla
Leer en español
Jennifer i la seva parella, Brad, de 36 anys | 'The Sun'

 

Les històries que ens arriben des de l'altra part de l'Atlàntic no deixen de sorprendre, i en aquest cas encara més. I és que Jennifer Mulford, una nord-americana de 36 anys, s'ha vist obligada a deixar la seua feina per una raó, com a mínim, inusual per a la major part de la societat. Mulford, que viu a Atlanta, Estats Units, ha pres aquesta decisió per poder alletar la seua parella, Brad Leeson, també de 36 anys, dos o tres voltes al dia. 

 

La història de la curiosa parella va eixir a la llum l'any 2016, després de concedir una entrevista al diari britànic 'The Sun', però ara s'ha tornat a viralitzar. Jennifer considera que donar-li el pit a la seua parella és una cosa primordial, i la veritat és que els dos estan realment feliços amb la seua relació d'alletament adult, que és el nom amb el qual es coneix aquesta pràctica. 

Una relació peculiar que encara els dura

La seua història va començar fa gairebé dues dècades, quan Jennifer va tenir la seua primera filla. Era una mare soltera, i es va adonar que allò que li produïa més excitació sexual era l'estimulació dels seus pits. Després d'una intensa cerca a internet, va descobrir aquest tipus de pràctiques d'alletar una persona adulta per obtenir plaer sexual i, finalment, va decidir posar-se en contacte amb alguna persona per provar-ho. 

 

Per desgràcia, no li va cridar l'atenció cap dels aficionats a la llet materna que va trobar, però abans de rendir-se va pensar en un xicot que va tenir a l'institut, a qui li encantaven els pits grans. Es tractava de Brad Leeson, que va acceptar immediatament la proposta de Jennifer. I és que la llet materna li anava molt bé de cara a la seua afició principal, el culturisme, i li aportava grans beneficis per a la salut. 

 

Ara, 20 anys després, la parella continua feliç amb la seua peculiar relació. «És un vincle natural entre un home i una dona. No hi ha res més relaxant que tenir una cosa lligada a tu, res en absolut», va assegurar Jennifer. A més, també va confessar que el fet d'alletar la seua parella de 36 anys li proporcionava un major plaer sexual i amb més freqüència. 

 

Jennifer alletant la seva parella, Brad | The Sun

 

Li dona el pit cada dos o tres hores

La importància de l'alletament en les seues vides va ser tan gran, que finalment Jennifer es va veure obligada a deixar la seua feina. L'any 2016 va assegurar que li donava el pit a Brad cada dues o tres hores, indiferentment del lloc on estaven, i això era incompatible amb la seua jornada laboral. 

 

També cal dir que, perquè els pits de Jennifer continuïn produint llet, la dona s'ha sotmès a diversos tractaments hormonals. La seua parella considera que la llet dels pits de la seua dona és «més un vincle personal, mes un compromís, una cosa íntima... Dues persones sent una». Amb tot, ha reconegut que li encanta dormir enganxat al pit de la seua parella: «Procurem dormir així...És més bonic». 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris