El pare de la desapareguda Wafaa: «Et trobem a faltar i t’esperem»

Wafa, la xica desapareguda en Carcaixent

Wafa, la xica desapareguda en Carcaixent | Instagram

 

Este divendres passat, en la localitat de la Pobla Llarga, en la comarca de la Ribera Alta (València), centenars de persones s’han concentrat en la plaça del País Valencià per a retre homenatge a Wafaa Sebbah, desapareguda des del 17 de novembre de l’any passat.

 

Segons explica ‘Levante-EMV’, uns 200 veïns de la localitat, familiars, amics i autoritats, s’han donat cita per a reclamar que busquen a la jove. El pare, que també estava en la concentració, portava un cartell amb fotos de la seua filla amb la frase «Wafaa, et trobem a faltar i t’esperem. 24 de gener de 2020».

 

La mare de la desapareguda ha agraït a tota la gent que els dona suport en un moment molt dur per a la família, també per als membres del consistori del municipi, com l’alcaldessa i la regidora dels Servicis Socials, que han llegit un manifest en el que expliquen que van a lluitar fins a trobar-la: «Et sentim amb nosaltres, confiem en la investigació, no pararem de demanar que et busquen fins que tornes amb la teua família, al teu poble». Des de l’Ajuntament han assegurat que, mentres no es tinguen notícies de la xica, es manifestaran cada dia 17 fins que la troben.

 

També pots llegir…