Pare de 77 anys intenta matar a destralades al seu fill en Utiel

L'home ha intentat suïcidar-se tirant-se pel balcó, després de l'agressió
El pare ha pegat dos colps de destral al fill este dimecres de matí   | Arxiu

 

Este dimecres de matí, cap a les 10.00 hores, s'ha produït una agressió macabra en una pedania del municipi d'Utiel, en la comarca de la Plana d'Utiel (València). Segons pareix, un home de 77 anys ha pegat dos colps de destral al seu fill, després d'una discussió.

Els fets han passat en la pedania de las Cuevas, i va ser la mare de la víctima i dona de l'agressor la qui va avisar a Emergències després de sentir els crits del seu fill. Segons informació de 'Las Provincias', després d'agredir al seu fill, l'home va intentar tirar-se pel balcó de la casa familiar, però en això van arribar agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil i van arrestar a l'ancià.

La víctima ha patit dos destralades en el cap i va necessitar atenció d'una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que va acudir al lloc de l'agressió en el carrer d'Utiel de la pedania de las Cuevas. Per sort per a l'home, els talls que va patir no van ser massa profunds i quan va arribar a l'Hospital General de Valènciase li van aplicar punts de sutura i va poder rebre l'alta.

Quant a l'agressor, els agents de seguretat li van confiscar la destral amb la que va intentar matar al seu fill i el van detindre abans que poguera suïcidar-se. Després d'això, el van ingressar en la Unitat de Psiquiatria en el mateix Hospital General de València.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"INCREÏBLE: Li furten l'estanc i repartix el premi de la Bonoloto hores després" "VALÈNCIA: Exfutbolista té un atac de cor en ple partit en Ontinyent"