Pillats un pare i un fill saltant-se les normes a plena llum del dia en València

Els dos s'enfronten a una possible infracció de l'ordenança de neteja, que pot suposar multes d'entre 751 a 3.001 euros
La Policia els ha sorprés en el lloc dels fets | EP

Agents de la Segona Unitat de Districte de la Policia Local de València han identificat a un pare i a un fill que van ser sorpresos en el moment en el que, presumptament, tiraven sacs d'enderrocs d'una reforma en un abocador que estava tancat.

Els agents, que estaven fent faenes de vigilància en els voltants del carrer del Pare Presentat, al costat de la via de tren, presumptament van sorprendre els ocupants d'una furgoneta que estava oberta «amb gran quantitat de sacs» i, que immediatament es van introduir en el vehicle. No obstant això, els agents van poder identificar-los: es tractava d'un pare i el seu fill, de 64 i 29 anys.

Dins de la furgoneta hi havia diferents bosses amb la mateixa llegenda que els sacs de l'exterior. Els agents els van comunicar que s'enfronten a una possible infracció de l'ordenança de neteja, que pot suposar multes d'entre 751 a 3.001 euros, segons han informat fonts d'este cos de seguretat a Europa Press. El lloc a on estaven dipositats els sacs és un abocador clausurat «perfectament senyalitzat».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Evacuen 50 persones d'un edifici en cremar-se una casa en Benidorm" "Condemnat a 23 anys de presó per acabar amb la vida de la seua parella en Vinaròs"