'El Prenda' assegura que va arribar a perdre 40 quilos a la presó després de ser interrogat per la jutge Fernandino

La magistrada li va realitzar esta sorprenent pregunta el passat 22 de novembre
La Manada amb 'El Prenda' al centre | Cedida

 

'El Prenda' és potser un dels membres de 'La Manada' que està generant més expectació, segurament pel seu paper en el cas, per la interacció que va tindre amb la víctima i d'altra banda per les seues polèmiques declaracions durant els interrogatoris. Precisament, per una de les preguntes de la jutge Raquel Fernandino Nosti ha tornat a ser notícia.

La jutgessa li va preguntar pel seu sorprenent canvi

 

José Ángel Prenda va ser interrogat durant 1 hora i 20 minuts per la fiscal Elena Sarasate,  Miguel Ángel Morán, l'advocat de la xica denunciant i el seu advocat, Agustín Martínez Becerra. Durant tot eixe temps va parlar sobre com van conèixer a la jove, les relacions sexuals que van mantindre i la seua posterior detenció, però una pregunta per part de la jutge ha sigut notícia.

 

Fernandino va tenir curiositat sobre el nou aspecte que tènia l'acusat, ja que presentava un gran canvi respecte a les fotos i imatges del suposat dia de la violació. Segons 'El Español', la pregunta estava encaminada cap a la possible intimidació que el Prenda podia causar amb un volum del seu cos molt major en el moment dels fets que quan es va celebrar el judici.

 

Així doncs durant la conversa en els jutjats del passat divendres, 22 de novembre, la jutge li va fer la següent pregunta: «Quants quilos ha aprimat vostè? Perquè clar, el volum amb en el qual apareix en fotos i en açò (vídeo) difereix molt, fins i tot el seu propi aspecte físic. Llavors, més o menys vostè sap quant pes ha perdut?».

 

Després de la sorprenent pregunta, ja que s'havia especulat que l'acusat havia realitzat molt exercici a la presó, va respondre confirmant els rumors. «Jo vaig entrar a presó amb uns 107 quilos, vaig arribar a pesar a la presó 72 i ara estaré en uns 80», va assegurar en el judici. D'esta manera, Prenda feia latent la seua important transformació física que encara les càmeres no han pogut gravar, i és que segons el seu relat havia arribat a perdre fins a 40 quilos durant la seua reclusió en la presó de Pamplona.

 

Imatge de Prenda hores abans de la suposada violació | El Español

 

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!