Els candidats a la repesca de 'GH VIP 7'

Els teleespectadors van votar per a triar als concursants que preferien tornar a vore en la Casa de Guadalix de la Sierra
 
Kiko, Hugo i 'El Cejas' són els candidats a la repesca de 'GH VIP 7' | València Diari

Durant l’emissió d’'El Debate de GH VIP 7' del passat diumenge els seguidors del reality de convivència de Telecinco van rebre una gran sorpresa. Jorge Javier Vázquez, presentador de la gal·la, va comunicar als teleespectadors que farien una repesca per a donar l’oportunitat a concursants expulsats de tornar a entrar dins de la casa de Gaudalix de la Sierra.

Per tant, els espectadors van poder triar les celebritats que volien que tornaren a participar en 'GH VIP 7', i a través d'una votació en l’aplicació oficial del programa, van aparéixer el nom dels tres concursants que podrien tornar a conviure amb els seus companys. Kiko Jiménez, Hugo Castejón i 'El Cejas' són els que van rebre més vots, i van tornar a la casa de Guadalix. Encara que siga de manera momentània, els jóvens podran disfrutar d'uns dies més del reality fins que es prenga la decisió final este dijous.

La tornada dels exconcursants va generar molta expectació entre els seguidors de 'GH VIP 7', ja que molts d’ells esperaven amb ganes el retrobament de Kiko Jiménez amb Estela Grande o el d'Hugo Castejón amb Mila Ximénez.

Kiko Jiménez torna a estar en companyia d’Estela

Kiko Jiménez, un dels candidats a la repesca, va fer tot el possible per a evitar un enfrontament amb Alba Carrillo, qui s’ha convertit en la seua enemiga acèrrima durant la seua convivència. Lluny d’intercanviar-se crítiques o reprotxar-se coses, el jove la va saludar amb les següents paraules: «He vingut a alegrar-te, que t’he vist molt trista».

Kiko Jiménez dins de la casa de Gaudalix de la Sierra | TELECINCO

A més a més, el seu retrobament amb Estela Grande, de qui la parella de Kiko sentia zels, tenia encuriosits als seguidors del concurs. En vore’s, els dos jóvens es van fer un fort abraç, cosa que demostra l’estima que senten l'un per l’altre. Segons el que l’andalús li va prometre a Sofía Suescun, la seua actitud amb Estela haurà de ser diferent si no vol tornar a tindre problemes amb la seua parella.

Hugo es troba amb Mila Ximénez

El més votat per l’audiència va ser Hugo Castejón, qui ens va sorprendre rebent a Mila amb un ball i una actitud molt humorística. La col·laboradora de 'Sálvame' va esclafir a riure amb l’actuació de Castejón, i pareix que els dos volen deixar arrere els conflictes que van marcar les primeres setmanes de 'GH VIP 7'.

Hugo Castejón és qui més vots ha rebut per part de l'audiència per a tornar a 'GH VIP 7' | TELECINCO
 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Isabel Pantoja fa les paus amb Telecinco" "'Sálvame' estrena nova presentadora"