Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Carlos Lozano guanya enemics en l’illa d’Hondures

El concursant va ser expulsat en la seua última nominació, i ha demostrat en més d’una ocasió que no li importa tindre cada volta més enemics en la seua llista negra.
Leer en español
Carlos Lozano no mostra cap preocupació per afegir enemics a la seua llista negra | LAINFORMACIÓN

 

Carlos Lozano no va superar la seua última nominació, i el públic va decidir que abandonara l’illa d’Hondures per a traslladar-se al ‘Palafito’, convertint-se en el ‘nou pirata oblidat’. Amb la seua expulsió molts dels conflictes que mantenia amb altres concursants del reality no s’han pogut resoldre.

 

Però el presentador es va mantindre ferm en el seu objectiu de «disfrutar de l’experiència amb la sinceritat per davant» mentres es disposava a abandonar el programa. I és que en més d’una ocasió el concursant ha demostrat no mostrar cap preocupació per afegir enemics a la seua llista negra.

 

El primer nom d’esta llista va ser Isabel Pantoja, i després es va sumar Chelo García Cortés, ja que va donar suport a la cantant quan esta es va enfrontar a Lozano. Ara, l'última persona en ser inclosa ha sigut Dakota.

 

Isabel Pantoja, el primer nom en la llista negra

Carlos Lozano i Isabel Pantoja durant una de les seues discussions en 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Carlos Lozano i Isabel Pantoja mai han arribat a tindre una relació cordial. Dies abans de la seua arribada a l’illa, quan els participants estaven allotjats en el mateix hotel, no van poder evitar tindre les seues discussions. Però no ha sigut fins al començament de ‘Supervivientes 2019’ quan han descobert la seua incompatibilitat.

 

Durant una de les seues discussions, Lozano es va atrevir a recomanar-li a la cantant el seu ingrés en un geriàtric, un tema que la Pantoja té present i que li va fer dubtar sobre la seua estada en Hondures.

 

Tot i les paraules de perdó de Carlos Lozano i alguns intents fracassats de reconciliació, la seua relació no ha millorat, i no es preveu que ho faça en el futur. A més, el presentador no va dubtar en qualificar a Isabel Pantoja, junt a les ‘Azúcar Moreno’, de vagues per la seua actitud i per no esforçar-se en la convivència i supervivència del grup.

 

Isabel Pantoja i Chelo García Cortes estan en la llista negra de Carlos Lozano  | TELECINCO

 

El seu enfrontament amb Chelo García Cortes

No només es va enfrontar a Isabel Pantoja en numeroses ocasions, sinó que Lozano va tindre diferents fronts oberts al mateix temps, com és el cas de les disputes amb Chelo García, qui va defensar en més d’una ocasió a la Pantoja. El més probable és que la falta d’intimitat haja col·laborat en augmentar la tensió entre els dos concursants.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris